Asiakkaat

Sandvik Group on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet parantavat asiakkaiden tuottavuutta, turvallisuutta ja kannattavuutta. Sandvik on markkinajohtaja valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja urakointiteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2017 konserni työllisti 43 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa. Liikevaihto oli noin 95 miljardia Ruotsin kruunua.

» Kotisivu

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin palvelen kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys-, öljy-, kaasu-, massa-, paperi- ja prosessiteollisuuksia. Tuotevalikoimaan kuuluu kaivos- ja kivenmurskauslaitteita ja -järjestelmiä sekä teollisuusventtiileitä ja venttiiliohjaimia.

» Kotisivu

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin.

» Kotisivu

Cargotec Oyj on suomalainen pörssiyhtiö, joka toimittaa lastinkäsittelykoneita ja -laitteita laivoihin, satamiin, terminaaleihin ja lähikuljetuksiin. Cargotecin tuotemerkkejä ovat MacGregor, Kalmar ja Hiab. Yhtiö perustettiin kesäkuussa 2005, kun Kone Oyj muodosti lastinkäsittelyratkaisut-toimialastaan erillisen yhtiön.

» Kotisivu

Deere & Company, paremmin tunnettu nimellä John Deere, on maailman suurin metsä- ja maatalouskoneiden valmistaja sekä merkittävä maansiirto- ja ympäristökoneiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1868. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti ja työllistää noin 56 000 henkeä.

» Kotisivu

Sleipnerin tuoteidea kehitettiin Elijärven kromikaivoksessa, joka sijaitsee arktisissa olosuhteissa Suomen Lapissa. Sleipner-järjestelmän luotettavuus ja tuottavuuslisä on osoitettu useissa sovelluksissa: kalkkikiven louhokset Keski-Euroopassa, Andien vuoristossa sekä Keski-Afrikan tropiikissa.

» Kotisivu

ProSilva koneen käyttäjä voi luottaa vuosikymmenten kokemukseen metsäkoneiden rakennuksessa. Tekniset ratkaisut perustuvat aina testattuun, äärimmäiseen suorituskykyyn ja kestävyyteen. Metsäkoneet suunnitellaan ympärivuotiseen puunkorjuuseen vaativissa olosuhteissa.

» Kotisivu

Koneosapalvelu on erikoistunut puutavaran käsittelyyn liittyviin laitteisiin, varaosiin ja hydrauliikkaan mm. metsä-, maansiirto-, kuljetus-, nosto- sekä prosessi- ja sahateollisuuden tarpeisiin. VAHVA-kahmarit ja KOPA-telat ovat yrityksen omia tuotemerkkejä.

» Kotisivu

Rudus Oy on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö. Laaja toimipisteverkosto koostuu noin 90:tä betonituote- ja valmisbetonitehtaasta ja lähes 120:tä kiviainesten tuotantoalueesta eri puolilla Suomea.Tuotevalikoima kattaa perus- kuin erikoiskiviainekset erilaisiin käyttökohteisiin.

» Kotisivu

Uudenkaupungin Rautavalimo Oy – URV –  on perustettu 1950. Yrityksellä on oma valimo Uudessakaupungissa. URV hallinnoi myös yhteistyövalimoiden ja –koneistajien verkostoa Aasiassa.  Vaativat yksittäiskappaleet, piensarjat ja protovalut valmistamme nopeasti ja joustavasti omissa valimoissa.

» Kotisivu

Siirtoruuvi Oy kansainvälisesti toimiva siirtoratkaisujen myyntiin, suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Tuotteina ovat ruuvikuljettimia, kuljetinruuveja, pystyruuveja, laimennusruuveja, kierukoita, ruuvipohjia ja repiviä ruuveja eri teolisuudenalojen tarpeisiin. Siirtoruuvi on osa LEKo Group-konsernia.

» Kotisivu

Raskaan sarjan alihankintakonepajan tuotannon osa-alueita ovat järjestelmätoimitukset, koneen runkojen sekä vaativien koneistettavien osien valmistus, lastaus- ja logistiikkajärjestelmät sekä erilaiset tuotantolinjat saha- ja metsäteollisuuden, satamien sekä prosessiteollisuuden kasvaviin tarpeisiin.Lehtosen Konepaja on Leko Group konsernin perustajayritys.

» Kotisivu